O spletni strani

Piškotki

Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih.

Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.


Izjava o varstvu osebnih podatkov pri obisku spletne strani

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta in v okviru zakonskih pristojnosti Zavoda RS za transfuzijsko medicino in jih ne bomo posredovali in razkrivali tretjim osebam.

Spletna prijava na izobraževalne dogodke zbira tudi osebne podatke. Te podatke potrebujemo za prijavo, obveščanje in udeležbo na izobraževanju.  

V primeru, ko boste na nas po e-pošti  poslali vprašanje, prošnjo ali pripombo, vam bomo odgovorili oz. vas bomo kontaktirali na vaše posredovane kontaktne podatke.


Izjava je bila zadnjič posodobljena 20. 5. 2018