Novice

Obvestilo za krvodajalke in krvodajalce, ki prihajajo na odvzem krvi na CTD Nova Gorica

  Spoštovane krvodajalke in spoštovani krvodajalci,   obveščamo vas, da prenavljamo prostore Centra za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica, zato popoldanskih odvzemov , ki smo jih imeli ob torkih,  do nadaljnjega ne bomo izvajali. Delovni... Več..

Podiplomska šola za specializante

Transfuzisjka medicina IMUNOHEMATOLOGIJA KOMPONENTNA TERAPIJA 6. - 18. oktober 2014 PROGRAM / PRIJAVNICA Več..

Obvestilo v zvezi z darovanjem KMC za dečka Jaša

V zvezi s pozivom (24 ur, Facebook) in objavljenimi članki vas obveščamo, da za omenjenega dečka Jaša že potekajo ustaljeni postopki svetovnega iskanja za izbor ustreznega dajalca preko Slovenija Donor . Naše temeljno vodilo strokovnega dela je, da nudimo čim... Več..

Obvestilo za krvodajalke in krvodajalce, ki prihajajo na odvzem krvi na CTD TRBOVLJE

Drage krvodajalke, spoštovani krvodajalci, obveščamo vas, da bomo imeli v času poletnih dopustov na CTD Trbovlje prilagojen delovni čas za krvodajalce. Tako bodo v juliju in avgustu odvzemni dnevi prvi in zadnji četrtek v mesecu.   Natančneje, ODVZEMNI DNEVI MED... Več..

PRAZNUJEMO DAN KRVODAJALSTVA IN SVETOVNI DAN KRVODAJALCEV

4. JUNIJA praznujemo slovenski dan krvodajalstva . Na ta dan leta 1945 smo v Slovenije odvzeli in konzervirali prvih 19 steklenic krvi. Krvodajalstvo ima v Sloveniji dolgo in uspešno tradicijo. S prostovoljnimi in neplačanimi krvodajalkami in krvodajalci že dolga leta zagotavljamo... Več..