Novice

Razstava Društva zasavskih klekljaric SRČEVKE

  Zasvaske klekljarice so si ime nadele zaradi veliko klekljarskih izdelkov z motivom srca. Društvo združuje klekljarice med Trbovljami, Klekom, Hrastnikom,Čečami, Zagorjem, Izlakami, Litijo, Savo … Pričele so črko "P" , ki... Več..

Evropski teden testiranja na HIV

  Od 23. do 30. novembra poteka Evropski teden promocije testiranja na HIV, ki se mu pridružuje tudi Zavod RS za transfuzijsko medicino. Namen kamp anje je združiti Evropejce pri osveščanju prebivalstva in zdravstvenega osebja o prednostih testiranja in zgodnjega... Več..

Vpis v Register darovalcev krvotvornih matičnih celic SLOVENIJA DONOR

Spoštovani, Obveščamo vas, da se lahko v Register darovalcev kr votvornih matičnih celic Slovenija Donor   na Zavodu RS za transfuzijsko medicino v Ljubljani vpišete vsak delovni dan od 7. do 15. ure, ob sredah do 17. ure. Individualni vpis lahko... Več..

Gostili smo 7. srečanje evropske mreže EuroMab Net

  24. in 25. septebra 2015  smo v Ljubljani gostili 7. srečanje evropske mreže odličnosti EuroMab Net , ki združuje prestižne akademske inštitucije v Evropi ter strokovnjake, ki so pomembno prispevali in še prispevajo k razvoju sodobne medicine (Angleže,... Več..

14 junij - svetovni dan krvodajalcev

    14. junija praznujemo svetovni dan krvodajalcev, ki letos poteka pod sloganom »Hvala, ker si mi rešil/a življenje« . Iniciativa želi poudariti vlogo krvodajalcev in se jim zahvaliti, da s svojo krvjo dnevno rešujejo življenja mnogih ljudi. S... Več..