Novice

Spremenjen delovni čas na CTDjih

  Spoštovane krvodajalke in krvodajalce obveščamo, da smo na Centrih za transfuzijsko dejavnost Novo mesto, Slovenj Gradec, Trbovlje, Izola, Jesenice, Nova Gorica s 1. januarjem 2015 poenotili urnike odvzemov . Delovni dnevi na Centrih ostajajo isti, poenotena... Več..

Srečali smo se z darovalci KMC

Sodelavci registra Slovenija Donor (ga. Cvetka Flajs Cotič, dr Sendi Montanič, dr Primož Poženel, dr. Blanka Vidan-Jeras) in zdravniki s hematološke klinike (dr Matevž Škrget) ter pediatrične klinike UKC (prof Janez Jazbec, dr Simona Avčin) smo se srečali z darovalci, ki so že... Več..

Krvodajalci tekači - LJUBLJANSKI MARATON

Sp oštovani krvodajalci – tekačice in tekači,  v s krbi za vaše zdravje vam svetujemo, da v primeru priprav in udeležbe na daljših tekih (maratonih), odložite odvzem krvi vsaj za 4 tedne pred in po tekaški preizkušnji. ... Več..

V Sloveniji imamo izvirne in sodobne pristope pri komuniciranju s krvodajalci

To je sporočilo iz obrazložitve prve nagrade, ki jo je Zavod RS za transfuzijsko medicino prejel na 1. Evropskem kongresu DOMAINE (Donor Health & Management) v Haagu (3. – 5. september 2014) za predstavitev dosežkov kampanj na področju krvodajalstva, ki so jo prejele Polonca Mali,... Več..

Obvestilo za krvodajalke in krvodajalce, ki prihajajo na odvzem krvi na CTD Nova Gorica

  Spoštovane krvodajalke in spoštovani krvodajalci,   obveščamo vas, da prenavljamo prostore Centra za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica, zato popoldanskih odvzemov , ki smo jih imeli ob torkih,  do nadaljnjega ne bomo izvajali. Delovni... Več..