Novice

Opravljamo samoplačniško testiranje na anti-SARS-CoV-2 IgG kvantitativno

Spoštovani, obveščamo vas, da izvajamo testiranje za določitev protiteles anti-SARS-CoV-2 IgG (kvantitativno) za samoplačnike. S testom določamo specifična IgG protitelesa proti S (spike-bodica) proteinu na površini virusa. Prisotnost protiteles je... Več..

Iščemo novega sodelavca

Objavljamo prosto delovno mesto J017950 VODJA I VODJA SLUŽBE ZA INFORMACIJSKO TEHNOLOGIJO (M/Ž) Podroben opis delovnega mesta in zahtevana znanja so na voljo TUKAJ . Trajanje: nedoločen čas Datum objave: 3. 2. 2021 Roka za prijavo: 18. 2. 2021... Več..

Obvestilo in opravičilo darovalcem hiperimune prebolevniške plazme

Spoštovani darovalci, vsem, ki čakate na informacijo o prisotnosti protiteles anti SARS-CoV-2 v vaši krvi, sporočamo, da boste zaradi tehničnih težav naše obvestilo žal prejeli z zakasnitvijo, za kar se vam iskreno opravičujemo. Trudimo se, da boste rezultate... Več..

Praznujemo dan darovalcev krvotvornih matičnih celic

19. september – svetovni dan darovalcev krvotvornih matičnih celic V Sloveniji vsako leto več bolnikov s krvnimi raki potrebuje nesorodnega darovalca krvotvornih matičnih celic Vsako leto tretjo soboto v septembru, tokrat 19. 9., praznujemo svetovni dan darovalcev krvotvornih... Več..

PREBOLEVNIKI COVID 19 - VABLJENI K SODELOVANJU

Prebolevniki COVID-19, prem agali ste virus, pomagajte ga premagati še drugim! Učinkovito zdravilo proti virusu SARS-CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19, iščemo tudi v krvi/plazmi oseb, ki so prebolele okužbo COVID-19. Na... Več..