Novice

UKREPI pri krvodajalcih za preprečevanje prenosa SARS-CoV-2

27. 3. 2020 Krvodajalke in krvodajalce obveščamo, da kljub izrednim razmeram potrebujemo kri za nujna in neodložljiva zdravljenja. Prosimo vas, da se odzivate na vabila. Hvala vsem in vsakemu posebej ter ostanite nam zdravi!... Več..

Praznujemo svetovni dan darovalcev krvotvornih matičnih celic

21. 9. 2019 Rešiti življenje z darovanjem krvotvornih matičnih celic (KMC) je veliko altruistično dejanje. Ko gre za nesorodne darovalce, je to  poseben zgled nesebičnosti, empatije in spoštovanja človeškega življenja. Pri nas je v nacionalni register Slovenija... Več..

Obvestilo za krvodajalce, ki prihajate na odvzem krvi v CTD Slovenj Gradec

Spoštovane krvodajalke in krvodajalci, ki prihajate na odvzem krvi v Center za transfuzijsko dejavnost Slovenj Gradec , obveščamo vas, da vas med 1. julijem in 11. avgustom 2019 pričakujemo samo ob ČETRTKIH od 7.30 do 11. ure.  Za razumevanje... Več..

Pravi junaki darujemo!

Hvala, ker darujete. Vi ste pravi junaki sodobnega časa, z vami in zaradi vas življenje mnogih teče dalje…   Letošnji slovenski dan krvodajalstva (4. junij) in svetovni dan krvodajalcev (14. junij) smo s tradicionalnim novinarskim dogodkom » Daruj... Več..

Napoved izpada sistema telefonije na ZTM

Spoštovani, obveščamo vas, da bo 13. 2. 2019 (sreda) ob 6. uri zjutraj prišlo do programiranega izklopa telefonskih linij na ZTM, ki bo trajal od 40 do 60 minut, torej telefonska komunikacija med 6. in 7. uro ne bo možna oz. bodo na zvezah motnje. Poudarjamo, da... Več..