Novice

Obvestilo in opravičilo darovalcem hiperimune prebolevniške plazme

Spoštovani darovalci, vsem, ki čakate na informacijo o prisotnosti protiteles anti SARS-CoV-2 v vaši krvi, sporočamo, da boste zaradi tehničnih težav naše obvestilo žal prejeli z zakasnitvijo, za kar se vam iskreno opravičujemo. Trudimo se, da boste rezultate... Več..

Ukrepi za preprečevanje širjenja okužb

PROSIMO VAS, DA NE PRIHAJATE NA KRVODAJALSKE AKCIJE oz. ODVZEME KRVI: -      ČE IMATE PREHLAD, -      KAŠLJATE IN KIHATE, -      PREBOLEVATE NALEZLJIVO BOLEZEN,... Več..

Praznujemo svetovni dan darovalcev krvotvornih matičnih celic

21. 9. 2019 Rešiti življenje z darovanjem krvotvornih matičnih celic (KMC) je veliko altruistično dejanje. Ko gre za nesorodne darovalce, je to  poseben zgled nesebičnosti, empatije in spoštovanja človeškega življenja. Pri nas je v nacionalni register Slovenija... Več..

Obvestilo za krvodajalce, ki prihajate na odvzem krvi v CTD Slovenj Gradec

Spoštovane krvodajalke in krvodajalci, ki prihajate na odvzem krvi v Center za transfuzijsko dejavnost Slovenj Gradec , obveščamo vas, da vas med 1. julijem in 11. avgustom 2019 pričakujemo samo ob ČETRTKIH od 7.30 do 11. ure.  Za razumevanje... Več..

Pravi junaki darujemo!

Hvala, ker darujete. Vi ste pravi junaki sodobnega časa, z vami in zaradi vas življenje mnogih teče dalje…   Letošnji slovenski dan krvodajalstva (4. junij) in svetovni dan krvodajalcev (14. junij) smo s tradicionalnim novinarskim dogodkom » Daruj... Več..