Novice

Iščemo novega sodelavca

Objavljamo prosto delovno mesto J017950 VODJA I VODJA SLUŽBE ZA INFORMACIJSKO TEHNOLOGIJO (M/Ž) Podroben opis delovnega mesta in zahtevana znanja so na voljo TUKAJ . Trajanje: nedoločen čas Datum objave: 3. 2. 2021 Roka za prijavo: 18. 2. 2021... Več..

Obvestilo in opravičilo darovalcem hiperimune prebolevniške plazme

Spoštovani darovalci, vsem, ki čakate na informacijo o prisotnosti protiteles anti SARS-CoV-2 v vaši krvi, sporočamo, da boste zaradi tehničnih težav naše obvestilo žal prejeli z zakasnitvijo, za kar se vam iskreno opravičujemo. Trudimo se, da boste rezultate... Več..

Ukrepi za preprečevanje širjenja okužb

PROSIMO VAS, DA NE PRIHAJATE NA KRVODAJALSKE AKCIJE oz. ODVZEME KRVI: -      ČE IMATE PREHLAD, -      KAŠLJATE IN KIHATE, -      PREBOLEVATE NALEZLJIVO BOLEZEN,... Več..

Praznujemo svetovni dan darovalcev krvotvornih matičnih celic

21. 9. 2019 Rešiti življenje z darovanjem krvotvornih matičnih celic (KMC) je veliko altruistično dejanje. Ko gre za nesorodne darovalce, je to  poseben zgled nesebičnosti, empatije in spoštovanja človeškega življenja. Pri nas je v nacionalni register Slovenija... Več..

Obvestilo za krvodajalce, ki prihajate na odvzem krvi v CTD Slovenj Gradec

Spoštovane krvodajalke in krvodajalci, ki prihajate na odvzem krvi v Center za transfuzijsko dejavnost Slovenj Gradec , obveščamo vas, da vas med 1. julijem in 11. avgustom 2019 pričakujemo samo ob ČETRTKIH od 7.30 do 11. ure.  Za razumevanje... Več..