Novice

Študentsko delo

Na Zavodu RS za transfuzijsko medicino Ljubljana iščemo študente za pomoč pri izvedbi terenskih krvodajalskih akcij. Pozivamo zainteresirane kandidate iz Ljubljane in okolice, da se za več informacij obrnejo na kontaktno osebo: Gregor Batistič, vodja Službe za logistiko, tel. 01... Več..

C3B - Čezmejna platforma za učinkovito upravljanje biobank

    Zavod Republike Slovenije za transfuzijsko medicino (pobudnik projekta) in Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani izvajata projekt »Čezmejna platforma za učinkovito upravljanje biobank« z akronimom C3B, ki poteka v sklopu evropskega Program a... Več..

Praznujemo dan darovalcev krvotvornih matičnih celic

18. september 2021 Hvala vsem darovalcem celic za življenje! 18. septembra obeležujemo svetovni dan darovalcev krvotvornih matičnih celic ( World Marrow Donor Day ). Osrednje sporočilo je zahvala vsem, ki so krvotvorne matične celice (KMC) že darovali in... Več..

4. JUNIJA PRAZNUJEMO DAN SLOVENSKEGA KRVODAJALSTVA, 14. JUNIJA PA SVETOVNI DAN KRVODAJALCEV

Ob dnevu slovenskega krvodajalstva se zahvaljujemo veliki družini srčnih ljudi – krvodajalcem, ki s svojo darovano krvjo bolnikom omogočajo ustrezno zdravljenje. Letos dan poteka pod pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja. Krvodajalcem je namenil... Več..

Opravljamo samoplačniško testiranje na anti-SARS-CoV-2 IgG kvantitativno

Spoštovani, obveščamo vas, da izvajamo testiranje za določitev protiteles anti-SARS-CoV-2 IgG (kvantitativno) za samoplačnike. S testom določamo specifična IgG protitelesa proti S (spike-bodica) proteinu na površini virusa. Prisotnost protiteles je... Več..