Novice

Obvestilo za krvodajalce, ki prihajate na odvzem krvi v CTD Slovenj Gradec

Spoštovane krvodajalke in krvodajalci, ki prihajate na odvzem krvi v Center za transfuzijsko dejavnost Slovenj Gradec , obveščamo vas, da vas med 1. julijem in 11. avgustom 2019 pričakujemo samo ob ČETRTKIH od 7.30 do 11. ure.  Za razumevanje... Več..

Pravi junaki darujemo!

Hvala, ker darujete. Vi ste pravi junaki sodobnega časa, z vami in zaradi vas življenje mnogih teče dalje…   Letošnji slovenski dan krvodajalstva (4. junij) in svetovni dan krvodajalcev (14. junij) smo s tradicionalnim novinarskim dogodkom » Daruj... Več..

Napoved izpada sistema telefonije na ZTM

Spoštovani, obveščamo vas, da bo 13. 2. 2019 (sreda) ob 6. uri zjutraj prišlo do programiranega izklopa telefonskih linij na ZTM, ki bo trajal od 40 do 60 minut, torej telefonska komunikacija med 6. in 7. uro ne bo možna oz. bodo na zvezah motnje. Poudarjamo, da... Več..

Praznujemo 30. obletnico zdravljenja s presaditvijo krvotvornih matičnih celic

21. januarja 1989 so na Kliničnem oddelku za hematologijo UKCLJ prvega bolnika s krvno boleznijo zdravili s presaditvijo krvotvornih matičnih celic. Opravljena je bila avtologna presaditev, takrat še celic iz kostnega mozga, ki so jih predhodno bolniku odvzeli in jih na Zavodu za... Več..

Sprememba delovnega časa na CTD Jesenice

Spoštovane krvodajalke, spoštovani krvodajalci,   obveščamo vas, da je na Centru za transfuzijsko dejavnost Jesenice spremenjen odvzemni dan za krvodajalce. Po novem vas pričakujemo vsak PETEK od 7.30 do 11.00. Lep pozdrav in dobrodošli.... Več..