Novice

Praznujemo svetovni dan darovalcev KMC

  Ob 15. septembru, svetovnem dnevu darovalcev krvotvornih matičnih celic in svetovnem dnevu limfoma se Zavod RS za transfuzijsko medicino ter Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L, zahvaljujeta vsem darovalcem krvotvornih matičnih celic (KMC), tako... Več..

Praznujemo svetovni dan krvodajalcev

  Letošnje praznovanje nacionalnega praznika združujemo s svetovnim dnevom krvodajalcev, ker se je Slovenija pridružila mednarodni krvodajalski kampanji MISSING TYPE (Manjkajoča črka) ,  katere osrednji namen je ozavestiti javnost o vsakodnevni potrebi po oskrbi bolnikov... Več..

Slovenski dan krvodajalstva

  4. junija obeležujemo dan slovenskega krvodajalstva. Vsako leto je ta dan priložnost za zahvalo vsem krvodajalcem, ki darujejo svoje dragoceno darilo.   To je praznik solidarnosti, zaradi katere imamo v Sloveniji v vsakem trenutku dovolj varne krvi. Letošnje... Več..

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov - GDPR

    Spoštovani,   podajamo vam nekaj informacij o tem, kako skrbno in odgovorno ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki ste nam jih zaupali oz. so nam bili posredovani v procesu izvajanja naših storitev.   Skrb za varovanje in... Več..

Praznovali smo 25. obletnico Slovenija Donor

  Ljubljana, 6. 12. 2017 – Po 25 letih obstoja Slovenija Donor, nacionalni register  nesorodnih darovalcev krvotvornih matičnih celic Zavoda za transfuzijsko medicino, prvič obsega 20.000 potencialnih darovalcev. Slovenija s tem izpolnjuje merilo za uvrstitev v skupino... Več..