Novice

Ošpice - NUJNO OBVESTILO

Spoštovane krvodajalke in krvodajalci, zaradi kroženja ošpic vas prosimo, da upoštevate naslednja navodila: 1. ČE STE BILI V KONTAKTU Z OBOLELO OSEBO (potrjene ošpice) oz. SUMITE, DA STE OKUŽENI (se slabo počutite, imate povišano telesno... Več..

Zaključek akcije Ohrani mirno kri...

KRVODAJALSKA ŽOGICA JE NA TVOJI STRANI Krvodajalsko pobudo, ki je letos potekala pod sloganom OHRANITE MIRNO KRI IN JO RAJE DARUJTE TISTIM, KI JO ZARES POTREBUJEJO , so podprli številni prepoznavni obrazi , avtor in interpret besedila ter dolgoletni krvodajalec Kosta pa je h... Več..

NUJNO OBVESTILO za krvodajalce CTD Nova Gorica

  Spoštovane krvodajalke in krvodajalci,   z veseljem vas obveščamo, da smo prenovili prostore Centra za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica, zato vas že v torek, 19. maja 2015 pričakujemo v prenovljenih prostorih na stari lokaciji v stavbi... Več..

Spremenjen delovni čas na CTDjih

  Spoštovane krvodajalke in krvodajalce obveščamo, da smo na Centrih za transfuzijsko dejavnost Novo mesto, Slovenj Gradec, Trbovlje, Izola, Jesenice, Nova Gorica s 1. januarjem 2015 poenotili urnike odvzemov . Delovni dnevi na Centrih ostajajo isti, poenotena... Več..

Srečali smo se z darovalci KMC

Sodelavci registra Slovenija Donor (ga. Cvetka Flajs Cotič, dr Sendi Montanič, dr Primož Poženel, dr. Blanka Vidan-Jeras) in zdravniki s hematološke klinike (dr Matevž Škrget) ter pediatrične klinike UKC (prof Janez Jazbec, dr Simona Avčin) smo se srečali z darovalci, ki so že... Več..