Novice

Krvodajalci tekači - LJUBLJANSKI MARATON

Sp oštovani krvodajalci – tekačice in tekači,  v s krbi za vaše zdravje vam svetujemo, da v primeru priprav in udeležbe na daljših tekih (maratonih), odložite odvzem krvi vsaj za 4 tedne pred in po tekaški preizkušnji. ... Več..

V Sloveniji imamo izvirne in sodobne pristope pri komuniciranju s krvodajalci

To je sporočilo iz obrazložitve prve nagrade, ki jo je Zavod RS za transfuzijsko medicino prejel na 1. Evropskem kongresu DOMAINE (Donor Health & Management) v Haagu (3. – 5. september 2014) za predstavitev dosežkov kampanj na področju krvodajalstva, ki so jo prejele Polonca Mali,... Več..

Obvestilo za krvodajalke in krvodajalce, ki prihajajo na odvzem krvi na CTD Nova Gorica

  Spoštovane krvodajalke in spoštovani krvodajalci,   obveščamo vas, da prenavljamo prostore Centra za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica, zato popoldanskih odvzemov , ki smo jih imeli ob torkih,  do nadaljnjega ne bomo izvajali. Delovni... Več..

Podiplomska šola za specializante

Transfuzisjka medicina IMUNOHEMATOLOGIJA KOMPONENTNA TERAPIJA 6. - 18. oktober 2014 PROGRAM / PRIJAVNICA Več..

Obvestilo v zvezi z darovanjem KMC za dečka Jaša

V zvezi s pozivom (24 ur, Facebook) in objavljenimi članki vas obveščamo, da za omenjenega dečka Jaša že potekajo ustaljeni postopki svetovnega iskanja za izbor ustreznega dajalca preko Slovenija Donor . Naše temeljno vodilo strokovnega dela je, da nudimo čim... Več..