Novice

Obvestilo za krvodajalke in krvodajalce, ki prihajajo na odvzem krvi na CTD TRBOVLJE

Drage krvodajalke, spoštovani krvodajalci, obveščamo vas, da bomo imeli v času poletnih dopustov na CTD Trbovlje prilagojen delovni čas za krvodajalce. Tako bodo v juliju in avgustu odvzemni dnevi prvi in zadnji četrtek v mesecu.   Natančneje, ODVZEMNI DNEVI MED... Več..

PRAZNUJEMO DAN KRVODAJALSTVA IN SVETOVNI DAN KRVODAJALCEV

4. JUNIJA praznujemo slovenski dan krvodajalstva . Na ta dan leta 1945 smo v Slovenije odvzeli in konzervirali prvih 19 steklenic krvi. Krvodajalstvo ima v Sloveniji dolgo in uspešno tradicijo. S prostovoljnimi in neplačanimi krvodajalkami in krvodajalci že dolga leta zagotavljamo... Več..

Plazmaferez začasno ne izvajamo

Krvodajalke in krvodajalce obveščamo, da bomo zaradi prenove prostorov začasno prekinili izvajanje programa plazmaferez, zato od 13. januarja krvodajalcev na odvzeme plazme ne naročamo in plazmaferez ne izvajamo. Hvala za razumevanje in vse dobro. Več..

Gostujoča razstava Mateje Herbst

V prostorih Zavoda RS za transfuzijsko medicino razstavlja Mateja Herbst: KRALJESTVO SANJ   Avtorica razstave je profesorica sociologije in filozofinja, ki se je pred mnogimi leti odločila svoje življenje posvetiti ustvarjanju… Deluje pod okriljem KUD-a Galerija... Več..