Novice

Praznujemo 60 let Zavoda RS za transfuzijsko medicino

      Zavod RS za transfuzijsko medicine in zaposleni proslavljamo častitljivo obletnico ob kateri se zahvaljujemo vsem tistim, ki so v preteklosti gradili transfuzijsko medicino ter postavili dobre temelje, na katerih gradimo in uspešno razvijamo in... Več..

Obvestilo za krvodajalce CTD Trbovlje

  Spoštovane krvodajalke in krvodajalci,   obveščamo vas, da bo Center za transfuzijsko dejavnost Trbovlje v četrtek, 31. decembra 2015 ZAPRT. Prosimo vas, da odvzem krvi preložite na naslednji termin. Za razumevanje se vam vnaprej zahvaljujemo.... Več..

Razstava Društva zasavskih klekljaric SRČEVKE

  Zasvaske klekljarice so si ime nadele zaradi veliko klekljarskih izdelkov z motivom srca. Društvo združuje klekljarice med Trbovljami, Klekom, Hrastnikom,Čečami, Zagorjem, Izlakami, Litijo, Savo … Pričele so črko "P" , ki... Več..

Evropski teden testiranja na HIV

  Od 23. do 30. novembra poteka Evropski teden promocije testiranja na HIV, ki se mu pridružuje tudi Zavod RS za transfuzijsko medicino. Namen kamp anje je združiti Evropejce pri osveščanju prebivalstva in zdravstvenega osebja o prednostih testiranja in zgodnjega... Več..

Vpis v Register darovalcev krvotvornih matičnih celic SLOVENIJA DONOR

Spoštovani, Obveščamo vas, da se lahko v Register darovalcev kr votvornih matičnih celic Slovenija Donor   na Zavodu RS za transfuzijsko medicino v Ljubljani vpišete vsak delovni dan od 7. do 15. ure, ob sredah do 17. ure. Individualni vpis lahko... Več..