Novice

25 milijonov darovalcev KMC

23. marec 2015 Registri darovalcev krvotvornih matičnih celic s celega sveta so zabeležili 25 milijonov ljudi, ki so se odločili postati potencialni nesorodni darovalci krvotvornih matičnih celic. To rekordno število članov registrov daje več upanja bolnikom s... Več..

Ošpice - NUJNO OBVESTILO

Spoštovane krvodajalke in krvodajalci, zaradi kroženja ošpic vas prosimo, da upoštevate naslednja navodila: 1. ČE STE BILI V KONTAKTU Z OBOLELO OSEBO (potrjene ošpice) oz. SUMITE, DA STE OKUŽENI (se slabo počutite, imate povišano telesno... Več..

Zaključek akcije Ohrani mirno kri...

KRVODAJALSKA ŽOGICA JE NA TVOJI STRANI Krvodajalsko pobudo, ki je letos potekala pod sloganom OHRANITE MIRNO KRI IN JO RAJE DARUJTE TISTIM, KI JO ZARES POTREBUJEJO , so podprli številni prepoznavni obrazi , avtor in interpret besedila ter dolgoletni krvodajalec Kosta pa je h... Več..

NUJNO OBVESTILO za krvodajalce CTD Nova Gorica

  Spoštovane krvodajalke in krvodajalci,   z veseljem vas obveščamo, da smo prenovili prostore Centra za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica, zato vas že v torek, 19. maja 2015 pričakujemo v prenovljenih prostorih na stari lokaciji v stavbi... Več..

Spremenjen delovni čas na CTDjih

  Spoštovane krvodajalke in krvodajalce obveščamo, da smo na Centrih za transfuzijsko dejavnost Novo mesto, Slovenj Gradec, Trbovlje, Izola, Jesenice, Nova Gorica s 1. januarjem 2015 poenotili urnike odvzemov . Delovni dnevi na Centrih ostajajo isti, poenotena... Več..