Novice

Obvestilo krvodajalcem, ki prihajajo na odvzem krvi na CTD TRBOVLJE

Spoštovane krvodajalke in spoštovani krvodajalci, obveščamo vas, da bo Center za transfuzijsko dejavnost  Trbovlje v času poletnih počitnic zaprt in sicer od 27. 07. 2020 do 16. 08. 2020. Prosimo vas, da odvzem krvi načrtujete pred počitnicami oz. preložite v... Več..

50.000 odvzem krvi na CTD Nova Gorica

Na Centru za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica smo 25. 2. opravili 50.000 odvzem krvi. Izredne krvodajalske akcije so se udeležili dijaki Srednje zdravstvene šole. Naključje je izbralo Ivano, ki je kri darovala prvič.   Odvzemi krvi na lokaciji SBG potekajo od novembra... Več..

Zaključek akcije Daruj energijo za življenje

    Konec decembra smo zaključili letošnjo krvodajalsko kampanjo Daruj energijo za življenje, ki že peto leto poteka ob podpori družbe Petrol v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije  in Zavodom. Zaključni dogodek je potekal pod sloganom » HVALA, KER... Več..

Praznujemo 60 let Zavoda RS za transfuzijsko medicino

      Zavod RS za transfuzijsko medicine in zaposleni proslavljamo častitljivo obletnico ob kateri se zahvaljujemo vsem tistim, ki so v preteklosti gradili transfuzijsko medicino ter postavili dobre temelje, na katerih gradimo in uspešno razvijamo in... Več..

Obvestilo za krvodajalce CTD Trbovlje

  Spoštovane krvodajalke in krvodajalci,   obveščamo vas, da bo Center za transfuzijsko dejavnost Trbovlje v četrtek, 31. decembra 2015 ZAPRT. Prosimo vas, da odvzem krvi preložite na naslednji termin. Za razumevanje se vam vnaprej zahvaljujemo.... Več..